Anbefalinger

Da jeg begyndte hos Maddie Storm, var jeg kørt fast. Jeg havde svært ved at se muligheder og det var vanskeligt at finde kræfter til bare det daglige. Jeg trængte til at tale med nogen om det, få inspiration og hjælp til at lave forandringer i mit liv og forstå mig selv bedre.
Jeg følte mig alene, og mennesker omkring mig lagde afstand til mig. Mine tanker og handlinger kørte i en negativ cirkel, som jeg ikke selv kunne bryde.
Maddie Storm blev for mig en vigtig mentor og samtalepartner og sammen med Reconnective healing efter hver samtale, fandt jeg vej ud af det, som til tider føltes som en labyrint, det var umuligt at finde ud af.
Håbløshed og angst blev gradvist erstattet af mere ro og styrke i krop og sjæl. Håb og mod kom igen, troen på at jeg er god nok, at jeg skal og kan respekteres, og vel at mærke at jeg skal respektere og holde af mig selv.
Jeg har lært at tænke positivt, tage tingene lettere, være optimistisk og leve mere i nuet. Det har haft positiv indflydelse på mit helbred, mit arbejde og mit forhold til andre mennesker.
Nu har jeg redskaber, jeg kan bruge, når jeg kommer i tvivl og dagene er svære.
Jeg er meget taknemmelig for forløbet.
Kirsten Andreasen


Jeg kan på varmeste anbefale Maddie som Mentor og healer.
Mødet med Maddie har åbnet mine øjne endnu mere for det samarbejde der skal foregå ml ego og sjælen og de problematikker der kan opstå hvis ikke samarbejdet er på plads.
Jeg har fået redskaber til at lære både min sjæl og mit ego bedre at kende, lært at lytte til sjælens og egoet stemme.
Jeg har fået værktøjer til at håndtere min energikrop og lært hvordan jeg kommer min energikrop i møde, så jeg ikke brænder ud.
Jeg glæder mig over den sparring og kompetente nærvær jeg har oplevet i forløbet hos Maddie. Igen, jeg kan til enhver tid anbefale både et mentorforløb og fjernhealing.
Jeg har gigt i alle led bortset fra venstre kæbe og rygsøjlen. Jeg har en del smerter og ubehag i kroppen pga. denne gigt. Maddies healing har hver gang hjulpet til større velvære og mindre smerter.

TAK for din indsigt, viden og nærværende væsen!!
Susanne Flamsholt


Jeg var trist, syntes det meste var ligegyldigt og jeg var gået i stå.
Maddie er meget sympatisk og dygtigt, hun møder dig, der hvor du er. Når vi snakkede sammen fangede hun hurtigt nogle underliggende problematikker, som vi så fik taget fat i.
Jeg har arbejdet med mig selv i mange år, men de redskaber som jeg har fået af Maddie, er nemme og brugbare og kræver ikke en masse tid. De gør at jeg nemmere kommer i kontakt med mig selv og mine ønsker.
Jeg har fået fjern/healing af forskellige, men den healing som jeg har modtaget af Maddie har været virkelig effektiv. Healingen har understøttet de ting vi har snakket om, samt givet mig ro.
Undervejs i de 5 sessioner har jeg fået min glæde/lyst tilbage til mit liv igen og nogle redskaber som virker og som jeg kan bruge fremadrettet. Af hjertet tak Maddie.
Inge Annali Emilea Larsen


Jeg har i længer tid arbejdet med mig selv, for at komme frem til mit bedre jeg… Har haft flere samtaler med min psykolog og fået Polaritets behandlinger. Det har været en rigtig god cocktail for mig og jeg syntes jeg kom rigtig langt og var egentlig tilfreds… MEN jeg manglede glæde og lethed!!! Så jeg kontaktede Maddie Storm og vi talte os frem til, at hun ville kunne hjælpe mig med det næste skridt… Og det skal jeg love for, hun kunne… 3 gange har vi skypet, hvor hun har guidet mig med virkemidler, som jeg kan bruge i hverdagen og helt fantastisk afsluttede vi hver session med fjern healing.. Det var en fantastisk oplevelse hver gang… Jeg kunne mærke en kølig fornemmelse i starten af hver healing, som endte ud i en utrolig varme i kroppen og specielt i de dele af kroppen, hvor jeg har små skavanker!!! Bedst af alt, jeg har fra første healing følt mig let og glad, har gå på mod og er mere end nogen sinde klar til de udfordringer jeg vil møde i fremtiden… For ja nu er det fremtiden der gælder. Så Maddie TAK, du er fantastisk og jeg er så glad for jeg tog kontakte til dig og at du ville arbejde med mig…
Jeg kan kun anbefale at i derude, som har brug for et skub til at komme videre i livet, kontakter Maddie Storm,,,,
Mange kærlige tanker
Lene Berg Nielsen


Dorte Thrane fik en fjernhealing: “Først oplevede jeg en følelse af stor taknemmelighed og blev meget rørt, derefter en dejlig varm og omsluttende følelse af tryghed. Rent fysisk, mærkede jeg først kølighed omkring mine hænder, og dernæst blev de så varme som 2 brændeovne.

Det var helt tydeligt for mig, at jeg blev ført dybere og dybere ind i en tilstand, hvor jeg fik beskeder fra det åndelige, det var vigtige beskeder som jeg den dag i dag, støtter mig til og som giver mig styrke.

Efter din fjernhealing følte jeg mig “lettere” og i opløftet stemning. Det var ren kærlighed for mig, og gav mig ro i sjælen. I de følgende dage, reagerede min krop med en kraftig udrensning, i form af feber og influenza lignende symptomer.”
Dorte Thrane


Kære skønne Maddie

Jeg havde i en periode kæmpet med at lave mine kostvaner om. Jeg havde et sukkerforbrug som bestemt ikke var godt for min krop. Havde især meget problemer med meget halsbrand også min mave tarme, vidste jeg ikke var ok. Så derfor skrev jeg til Maddie angående kostvaner.
Maddie er en fantastisk empatisk nærværende og givende person.

Efter første samtale med Maddie, ændrede jeg min kost til mere basisk og droppede sukker. Drikker masser af vand, drikker citronvand hver morgen på tom mave bruger sunde ting. Havde dog de første par dage meget hovedpine, men det er jo klart. Kroppen og egoet vil jo helst ha sit sukker som den er vant til. Har arbejdet rigtig meget med ego og sjæl. Se Maddies videoer rigtig gode.

Maddie fandt ud af at jeg ikke lyttede til mig selv, men gjorde ting for at tilfredsstille andre. Jeg fik øvelser hver uge, som jeg har arbejdet med. Kan kun sige at man bliver nødt til at have flere behandlinger, da man også har brug for sparring. Jeg kunne til enhver tid skrive til Maddie og der gik ikke lang tid inden hun svarede. Jeg har virkelig lært meget i disse uger, og har også valgt at fortsætte, da det lærer mig så meget om mig selv og det at være der for sig selv og ikke kun for andre.

Healingerne som jeg modtog hver gang var bare helt utroligt. Man mærkede tilstedeværelsen i rummet, selv om Maddie sad i Spanien, men hendes hjælper var nok hos mig. Første gang mærkede jeg at der var noget der slap i mit spiserøret, mine tarme arbejdede virkelig meget. Mine fødder og ben blev der arbejdet med. Samtidig mærkede jeg varmen vibrere over hele kroppen.

Anden gang var det mit hjerte som blev arbejdet med, fødder og ben plus energien over hele kroppen

Tredje gang var det igen ben og fødder, de havde sikkert et stort behov. Samtidig var der alle chakrafarver især lilla, blå og grøn også meget i hænderne denne gang.

Og sådan var det hver eneste gang, ikke en gang har jeg kunnet sige at jeg ikke har mærket noget.

Jeg kan på det varmeste anbefale Maddie, hun gør en fantastisk forskel, alle skulle have lov til at prøve det.

Jeg håber at få lov til at møde dig når du engang kommer til Danmark.

Tusind, tusind tak, jeg er bare så taknemmelig. TAK FOR DIG, og det du gav.
Solvejg Hansen


Etter et tøft år etter min mor døde, min samboer og jeg etter 10 år gikk fra hverandre, overarbeidet på jobb, og en mildt sagt kaotisk og noe smertefull oppvåkning, bestemte jeg meg for å reise ned til Spania og forsøke meg på behandling hos mentor Maddie Storm.
Jeg fikk 10 behandlinger hos Maddie – både samtaler og reconnective healing, i tillegg til fjernhealing under behandlingsoppholdet. Jeg var usikker på hva jeg selv trengte for å få det bedre og finne tilbake til meg selv. Sammen med Maddie så jobbet vi med hele meg og mitt liv; både ift kosthold, arbeid, sosialt, fysisk, psykisk, spirituelt, rutiner. Rutiner og livsendringer som var nødvendige for meg å ta takk i og endre på, og som jeg ikke ville funnet på en så enkel, fin, systematisk måte, uten Maddie. Det var noen intensive uker, med mye følelser og mye prosesser. Det var mye jeg ønsket å endre på, men jeg visste rett og slett ikke hva eller hvordan. Med Maddies erfaring, kunnskaper, empati, tålmodighet og genuint ønske om å hjelpe et menneske videre, med bruk av deres egne iboende ressurser, så har det vært mulig for meg å finne frem til de rette verktøyene for meg, i et tempo og fokus riktig for meg. Jeg har kun vært tilbake 2 måneder, og allerede føler jeg meg mye lettere. Det er en glede og en lettelse å se at så “enkle” grep og små rutiner i hverdagen, virkelig har så stor effekt. Med Maddie på mitt lag, med en som Maddie som kan holde en litt i hånda under endringsarbeid og stå med lommelykten for deg i en periode, kjenner jeg at roen, respekten, lyset og gleden er på vei tilbake, sterkere enn før! Jeg har allerede anbefalt Maddie Storm til flere av mine bekjente, venner og familie, og anbefaler den som ser etter en mentor som kan hjelpe deg å finne tilbake til din vei- om å stoppe å lete, dette er en fantastisk god start.
Marion, 26 år, Norge


“Kære Maddie! De sidste 2 uger har min arm og skulder gjort ondt dag og nat, så modtog jeg i går fjernhealing fra dig. Jeg hvilede mig en halv time bagefter og følte mig rigtig godt tilpas, udhvilet og funktionsdygtig.

INGEN smerte overhovedet!

Jeg var i marken og høste gulerødder i 2 timer, sikken en glæde. Så stod jeg på skøjter for første gang i mit liv, i 2½ time og det var så sjovt og lidt farligt! I dag arbejder jeg uden smerter og jeg har det så godt!

Sikke en stor forskel i min krop og i mit liv. Du er den bedste. Tusind tak! P.S.: Og du har ret. Næste gang VENTER JEG IKKE, men ringer til dig med det samme. Det er vel nok dumt at vente!”

“Min arm og skulder har det stadig perfekt! Jeg VED og kan rent fysisk se at det har hjulpet. Det er så konkret og samtidig et lille mirakel og jeg er taknemmelig hver dag. Næste gang vil jeg huske at kontakte dig med det samme, i stedet for at vente og se om det bliver bedre. Ler og smiler af mig selv, hvorfor vente med at få healing!”
Søs Hald


“Jeg havde smerter i ryggen og efter en frokost fik jeg en kort healing siddende i en stol. Det begyndte at krible i mine hænder og jeg følte mig meget afslappet. Efter kort tid var det, som om noget løsnede sig i min ryg. I løbe af dagen forsvandt smerten helt og jeg kunne sove hele natten igennem.”
Jutta Jespersen


“Efter længere tids nysgerrighed var jeg klar til at modtage en healingtime hos Maddie Storm. Efter en kort samtale lagde jeg mig på briksen, lukkede mine øjne og følte mig straks helt afslappet. Først følte jeg at kroppen blev helt tung og den var som lænket til briksen. Det var som om at briksen/kroppen blev hældt lidt om på siden, kortvarigt var det som om jeg skulle holde mig fast, men snart var jeg helt afslappet igen.

Pludselig spredte en glædes-/lykke følelse sig i hele kroppen – en skøn fornemmelse og mit venstre øje begyndte at løbe i vand, som når jeg mediterer dybt. Derefter fik jeg nogle ryk i kroppen, samtidig med at følelsen af, at nogle spændinger på venstre side af kroppen bag ved skulderblad og foran på ribbenene gav slip. Det føltes som små eksplosioner der startede i ryggen og så gik ned igennem maven.

Efterfølgende føltes det som om, Maddie rakte sine hænder ind i kroppen på mig og tog fat om min venstre lunge, jeg har været plaget af hoste i vinterhalvåret pga. spændinger i øverste del af ryggen hvilket har skabt lidt blokeringer omkring lungen, så det var som en ren befrielse da hun rørte ved den ene lunge, som om at den skulle løftes fri – Fantastisk!

Langsomt var det som om en kølig frisk bjerg-luft bredte sig omkring mit ansigt og fødderne, min lugtesans blev skærpet og fornemmelsen af at stå på toppen af en sneklædt bjerg kom til mig, virkeligt en skøn oplevelse, – ja hele behandlingen har bare givet mig lyst til at opleve det igen. Resten af dagen foregik der ting og sager i kroppen, mest som varme og lidt træthed som rokerede rundt – ingen ubehag – men jeg var meget tørstig og tissetrængende.”
Rikke Wittrup


Be Sociable, Share!

Comments are closed.