Fra Dødsangst til Livsglæde.

Fritze 7 og 83 år

Jeg har siddet og kigget på gamle billeder og tænkt over min mors liv. Fra den lille pige på 7 år, som stolede på verden og fremtiden, til den kvinde hun var til sidst. Hun blev 83 år og fotoet er taget 1 måned før hun døde. Min mor var meget bange for at dø og det kom til at præge hendes liv.

Hendes frygt for døden betød, at hun ikke helt fik fat i livsenergien. Som ung havde hun faktisk naturligt godt fat i livsenergien, havde en god intuition, let til grin og en god evne til ikke at bære nag. Af mange forskellige årsager, var hun alligevel bange for sin egen kraft og hun udfoldede aldrig helt sine evner.

Hun har lært mig mange gode ting og dødsangsten, som hun også gav mig, viste sig for mig at være den bedste drivkraft jeg kunne få, til at udfolde mit liv. For da jeg som helt ung, lå i min seng om aftenen og blev overvældet af angsten for at dø, indså jeg, at sådan kunne jeg ikke leve mit liv, jeg måtte finde ud af alt omkring det at dø. Det har ført mig vidt omkring og det vigtigste jeg lærte var, at få en god og brugbar kontakt til min inderste kerne, min sjæl og lade den samarbejde med min krop og mit ego.

Så i dag er mit vigtigste forhold, mit forhold imellem min krop og min sjæl. Jeg sørger for at bruge mit ego som støtte, i stedet for at lade det nedgøre mig og holde mig tilbage og jeg lader sjælen fylde mig med livsenergi og inspiration. Når jeg sørger for dette, (og ja det smutter indimellem) påvirker det alle andre forhold i mit liv, mit forhold til min mand, børn, børnebørn, penge og arbejde, positivt.

Har du lyst til at lære mine redskaber til et lettere, lykkeligere og mere autentisk liv at kende, ja så send mig en e-mail og vi finder et tidspunkt sammen.

Be Sociable, Share!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*