HVORDAN JEG KOM I GANG MED AT HEALE

Første gang jeg blev opmærksom på, at jeg kunne heale var, da en clairvoyant sagde til mig, at det var helt vildt, så god jeg var til at heale mig selv om natten. Jeg var ikke selv klar over det, men tænkte at det nok var rigtigt, da jeg meget sjældent var og er syg. Siden fik jeg at vide at jeg havde healende evner og brugte dem naturligt, når jeg arbejdede med børn og de mennesker tæt på mig havde også stor glæde af det. Det var altså noget jeg gjorde helt ubevidst. Jeg begyndte at læse om healing, men fandt ikke rigtig noget som vakte genklang i mig.

I 1999 tog jeg en sansetræner uddannelse og der blev healing fysisk for mig, da mine hænder begyndte at brænde og jeg kunne mærke energien, når jeg arbejdede med den. Jeg søgte videre i healingsuniverset og da jeg faldt over Eric Pearls bog Reconnective Healing mærkede jeg energien helt utroligt stærkt i mig, bare ved at læse bogen. Så i 2005 tog jeg uddannelsen, da Eric Pearl kom til København, men det var først da vi flyttede til Spanien i 2009 at jeg gik 100 % ind i det og fik lavet min hjemmeside www.HealingAllOverTheWorld.com på både engelsk og dansk, samt en film. Filmen som ligger på YouTube gjorde at jeg nåede ud til mennesker over hele verden med fjernhealing og det har været en utrolig rejse at få kontakt med så mange forskellige mennesker.

Tilbagemeldinger på healingen har været mange og meget forskellige, fra at det beroliger nervesystemet og giver kontakt til din sjæl, til smerter og knuder som forsvinder. Nogle har oplevet hænder som har arbejdet i dem og løftet lungerne på plads og meget mere. Jeg tøver faktisk ofte med at skrive disse ting, for mange bliver skuffede, hvis de så ikke oplever noget tilsvarende. Healingen kan være meget fin i energien og små justeringer mærkes ikke umiddelbart, med mindre man er øvet i at mærke dem.  
Der finder altid healing sted, men da det er en intelligent energi jeg arbejder med, er det ikke mig som bestemmer hvad som heales, og nogle gange er der en livslektion at lære og så bliver du hjulpet til erkendelse, så healingen kan finde sted senere.

Da jeg lavede hjemmesiden, besluttede jeg at man kunne få den første healing gratis, det er en gruppehealing og det er meget forskelligt hvor mange der er med. Mellem 2 og 6 er nok det mest normale. Disse healinger er på faste tider, nemlig alle tirsdage kl. 19.00 og alle lørdage kl.10.00. Se på min hjemmeside hvordan du bestiller eller send mig en mail.

Be Sociable, Share!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*