Inspiration fra en lastbilchauffør

lastbil 3

Jeg blev inspireret af en lastbilchauffør, som stoppede midt i trafikken, gik roligt, meget roligt ud af sin lastbil og om bag den, hvor en låge havde åbnet sig, lukkede den og gik ligeså stille og roligt tilbage og satte sig ind og kørte. Engang ville jeg være blevet arrig og have slået ud med armene og måske dyttet af ham, for jeg mente, at man skulle skynde sig med en sådan handling, så man generede andre mindst muligt. Den dag satte jeg mig godt til rette og nød synet af ham og tog mig en slapper.

Han tog det roligt, var til stede i sig selv og mistede ikke sig selv i den handling. Jeg så mig selv for mit indre blik i rask tempo, styre rundt om bilen og se rundt for at sikre mig at jeg generede mindst muligt og hurtigt skynde mig ind i bilen igen, med en følelse af irritation og stress.

Jeg tog en beslutning, godt hjulpet at en god ven, om endegyldigt at slippe kampen, komme helt hjem i mig selv, i nuet og med en viden om at alt er ok, for når jeg er i mit tempo, min nydelse, ja så folder alt sig ud lige til rette tid. Min intention er at være der, lige midt i mig, så meget som muligt, og er jeg der ikke, vil jeg blidt og kærligt bringe mig selv tilbage. Og det fungerer! Det som jeg engang troede var svært er let, det er så let at jeg ikke kunne fatte det.

Har du lyst til at lære mine redskaber til et lettere, lykkeligere og mere autentisk liv at kende, ja så send mig en e-mail og vi finde et tidspunkt sammen.

Be Sociable, Share!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*