Om Maddie Storm

Om Maddie Storm

En mentor er en person, som har gået vejen selv. Det er en person, som gennem samtale og sparring, giver viden og erfaringer fra sig og stiller spørgsmål som hjælper dig derhen, hvor du gerne vil hen. En som støtter dig i din forandringsproces.

For mig har udvikling altid haft topprioritet i mit liv, så hvis tingene i mit liv stod stille og begyndte at køre i ring har jeg flyttet mig. At flytte sig fører altid udvikling og udfordringer med sig. Bare det at rejse sig op og åbne armene giver fornyet energi, så tænk på hvad det giver at skifte bolig, arbejde eller kæreste så alting kommer i overensstemmelse med dine mål og værdier.

At blive gammel er ikke et spørgsmål om alder, men om mangel på bevægelse.
Når al bevægelse er forsvundet er vi døde.

Følelser, fokus og tanke er andre områder, som har flyttet mig langt, her er ikke tale om langt væk fra mig selv, men hjem til mig selv.

Jeg har bred erfaring og uddannelse indenfor drama, pædagogik, billedkunst, undervisning, ernæring og personlig udvikling. Bl.a. er jeg uddannet Sansetræner af Martin Spang Olsen og Reconnective Healer af Eric Pearl.

Lys, lethed og latter har altid været parametre jeg er gået efter i mit liv og det var da også den måde jeg fandt frem til Reconnective Healing på. Jeg har altid fået at vide, at jeg kunne heale og at folks smerter forsvandt, når jeg havde rørt ved dem. Jeg læste mange bøger om healing, men det var først da jeg læste Eric Pearls bog ”Den ny healingenergi” at jeg vidste her var noget. Den havde et lys og en lethed over sig og samtidig en forbløffende styrke.

10 sessioner koster 5000 DKK. Kan evt. betales i rater.

3 sessioner koster 1700 DKK.

Samtalerne foregår på Skype, som er gratis, med fjernhealing bagefter.

Hver session varer 1½ time.
Du vil samtidig have min støtte via e-mail.

Jeg tilbyder enkelte sessioner når jeg er i Danmark, dette foregår som oftest i Århus og koster 700 DKK. Disse sessioner varer 1 time og 20 minutter.

Se mine andre videotips for at lære mig bedre at kende.

 

 

Be Sociable, Share!

Comments are closed.