Reconnective Healing

Reconnective Healing (RH) er ofte en livs-ændrende oplevelse, dens frekvenser er sammensat af lys og information. De arbejder på vores DNA og akupunktur meridianer og RH frekvenser forbinder os med højere vibrationelle frekvenser. Virkningerne af en healing session er ikke kun fysiske, men har også en effekt på det mentale, det følelses-mæssige og det spirituelle plan.

“If you’re lucky, your healing will come in the form you anticipate. If you’re really lucky, your healing will come in a form you’ve not even dreamed of – one which the Universe specifically has in mind for you.” — Eric Pearl

RH er en intelligent energi som ved, hvad du har brug for. Som behandler er man bare kanal for energien og har ingen indflydelse på udfaldet og kan derfor hverken garantere eller love noget. Det er en proces mellem klienten og universet. Selv om man på forhånd ikke kan regne ud, hvad det er healingen giver, er det min erfaring, at der ikke er nogen grund til at begrænse sig selv i, hvad der er muligt. Universet har altid en gave til dig, når du er parat til at tage imod den.

Jeg tilbyder Fjernhealing behandlinger over hele verden. Der er ingen forskel i effekt mellem fjernhealing og så at være i samme rum. Reconnective Healing frekvens er lys og information, ikke en kraft, så der er ingen svækkelse over afstand. Faktisk kan det for nogen opleves stærkere med Fjernhealing. Hvis du er sengeliggende hjemme eller på hospital eller af andre årsager føler dig bedst tilpas hjemme, vil Fjernhealing være noget for dig.

Læs mere og se priser KLIK HER

 

 

Be Sociable, Share!

Comments are closed.