Workshops

Er der noget bedre end at udvikle sig i en gruppe, hvor man føler sig tryg?

Den mulighed har du nu.

Jeg tilbyder nemlig, som noget nyt, at lave workshops over Skype.

Når du mister modet, der sker store omvæltninger i dit liv eller der sker tragiske ting i verden, kan frygten let få overtaget. Så har du brug for viden og handlemuligheder, som giver styrke, kraft og en ro og tro på fremtiden.

Jeg forestiller mig, at I finder sammen med de mennesker i helst vil være i en workshop med. 4 personer er ideelt. Så mødes I hos den ene af jer, så I er i samme rum og kan nyde godt af hinandens selskab både før og efter workshoppen.

4 gange med en uges mellemrum, 1½ time hver gang, hvor I efterfølgende får tilsendt det, vi har snakket om på mail. Samtidig har I mulighed for i perioden at være med på en Reconnective Fjernhealing hver uge.

ALT dette for kun 250 kr. pr. gang pr. person.  Alle 4 gange betales inden vi begynder.

Alting hænger sammen, så for at skabe ændringer i dit liv, må du have et godt kendskab til hvordan du selv fungerer, fysisk, psykisk og spirituelt. Jeg arbejder med at give viden, så mennesker bliver i stand til at foretage gode valg for dem selv.

Når du er i gang med at ændre dit liv, er det vigtigt at kende til hvordan egoet og sjælen kan samarbejde. Egoets fornemste opgave er at sørge for din overlevelse, derfor er det som udgangspunkt imod al forandring, da al det ukendte er potentielt farligt.

Sjælen eller din inderste kerne er vigtig at kunne få adgang til, da det er her du henter inspiration og kreativitet og her mærker du, hvad der er sandt for dig.

Overskrifter på de 4 gange:

  1. Sjæl og ego. Lær at skelne dem fra hinanden og få dem til at samarbejde.
  2. Følelsernes liv. Hvem er ansvarlig for vores følelser og hvad fortæller de os.
  3. Tankens og handlingens kraft. Lær om sammenhængen mellem din tanke, din følelser, din handling og dine resultater.
  4. Find ud af hvad du vil og hvordan du går efter det.

Tag det første skridt NU og send mig en mail.

 

Be Sociable, Share!

Comments are closed.